Fraaie beursartikelen bedrukt met uw boodschap? CapaBizzGifts

Heeft u zich als bedrijf of instelling ingeschreven voor een evenement en wilt u graag mooie bedrukte beursartikelen om weg te geven aan uw relaties of potentiële klanten? CarpaBizzGifts in Den Haag is uw partner. Wij zijn al meer dan 80 jaar hét adres voor promotionele artikelen en relatiegeschenken, en kunnen u een ruim assortiment aan fraaie beursartikelen bieden.

 

Voor elk budget
Bij CarpaBizzGifts is de keuze in beursartikelen zeer groot en hebben wij voor elk budget iets voor u. Zo kunt u bij ons terecht voor beursartikelen als bedrukte pennen, sleutelhangers en USB-sticks in allerlei vormen. En wat dacht u van buttons, stressballen of magneten met uw tekst? Voor veel beursartikelen kunnen wij een zeer snelle levering realiseren met onze express service. Binnen 3, 5 of 8 dagen heeft u uw premiums in huis, en in sommige gevallen is zelfs een 24 uurs service mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Bekijk ons aanbod
Vraag nu onze catalogus aan via het contactformulier of bekijk ons aanbod online en vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw beursartikelen. Heeft u vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar op: 070-35 45 000.

MEER WETEN OVER Beursartikelen?