Goedkope sleutelhangers met uw logo? CarpaBizzGifts

Goedkope sleutelhangers bedrukt met uw logo om ter promotie weg te geven op beurzen of evenementen kunt u het beste bestellen bij CarpaBizzGifts in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bedrukte en onbedrukte promotieartikelen en relatiegeschenken. Voor elk beoogd doel hebben wij wel een aantal goedkope sleutelhangers in ons assortiment. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u bovendien graag.

 

Allerlei promotieartikelen
Behalve goedkope sleutelhangers kunt u natuurlijk ook andere promotieartikelen bij ons bestellen. Zo hebben wij ook een ruim aanbod aan pennen, stressballen en lanyards. Of wat dacht u van bedrukte notitieblokken of pepermuntdoosjes in plaats van goedkope sleutelhangers? Wij helpen u graag het juiste weggevertje voor uw bedrijf te vinden of te realiseren.

Voor een overzicht van relatiegeschenken die handig zijn voor op kantoor, verwijs ik u graag naar onze webshops:
1. kantoorgifts365
2. pennen365
3. luxegifts365

 

Contact opnemen?
Wilt u contact opnemen of onze catalogus bestellen? Bel dan met: 070-35 45 000 of vul het contactformulier in. U kunt ook direct een offerteaanvraag indienen voor uw goedkope sleutelhangers door zelf meteen het juiste product in onze online catalogus te vinden.

MEER WETEN OVER Goedkope sleutelhangers?