Spatterende Regenartikelen

Vanaf 1923 kijkt CarpaBizzGifts uit over de zee bij Scheveningen. We visten inmiddels een breed assortiment relatiegeschenken, promotionele artikelen (giveaways), textiel en werkkleding op. Onze vangst is te bewonderen op de PromZ, 16 en 17 mei 2018 in de Rotterdamse Ahoy!

Op de PromZ laten we het stormen. Een stortbui aan regenartikelen, van zuidwesters tot een enorme keus aan paraplu’s. Maar ook waterdichte tassen, poncho’s en jassen. En bedrukte laarzen. Van veilige werklaarzen tot kleurrijke promolaarzen en vrolijke kinderlaarzen. Kortom, alles voor wisselvallig Hollands weer. Voorzien van je logo, opvallend groot of juist subtiel en bescheiden.

Bedrukte laarzen

in 1 kleur op beide zijden. Promotionele laarzen en professionele veiligheidslaarzen.

Voor in de natuurgebieden, bedrijfsuitjes, of gewoon ter bescherming van je personeel.

Kinderlaarzen

in allerlei kleuren: om op te vallen en tot welke groep hoort het…

Voor je eigen personeel, om je bedrijf te promoten. Cadeau aan je gasten, om je naam in hun geheugen te prenten. Om de groep te herkennen: iedereen dezelfde kleur laarzen! Zo wordt elke bijeenkomst een succesvol evenement!

Vele modellen paraplu’s

Storm – Golf – Opvouwbare – Kleurrijke paraplu’s – voor twee personen (voor bij fuseren) – handige reversable – transparante en eentje met een hart – gewoon een zakelijke., chique, representabele paraplu…. of hele speciale…

Regenbescherming

Waterdichte bescherming van je spullen. Een eerste vereiste is dat alles blijft werken. Droog en safe! Voor je iPhone – voor al je kostbaarheden FC te bedrukken – Je onderwater camera – je waterdichte rugtas. Voor op natte weekendjes uit – of een echte professionele off shore tas – Waterdichte softshell jassen

In vele modelen en maten!

Gadgets

Waterspray – sportriem met LED-lampje en waterdichte rits – Sportfles met luidspreker – drinkfles met waterspray

MEER WETEN OVER Regenartikelen?