Textiel

Textiel / promotietextiel / werkkleding

Textiel365.nl, een initiatief van CarpaBizzGifts, is uw partner voor al uw promotioneel textiel. Onder promotioneel textiel verstaan we allerlei modellen T-shirts, polo’s, fleece jassen, overhemden, sweaters, softshell jassen en jacks. U heeft de keuze uit vele merken en prijsklasse.

 

De filosofie van deze website is dat de keuze makkelijker wordt voor u. Drie artikelen per categorie in de verschillende prijsklassen. Veel separate categorieën om snel uit te kunnen kiezen.

Textiel365.nl heeft zo’n breed assortiment aan promotionele kleding en werkkleding, dat als u iets specifieks wilt hebben, dat niet in de winkel vermeld staat moet u ons bellen of mailen! Want we kunnen u echt helpen. Alle artikelen zijn te voorzien van uw logo of naam, door middel van een borduring of bedrukking.

 

Wilt u de B-to-B prijzen weten bij grotere aantallen? Bel of mail ons dan!

Enorme keuze

Bij CarpaBizzGifts kunt u deze producten geheel naar eigen smaak laten maken. U kunt uit alle mogelijke kleuren kiezen, bijvoorbeeld die van uw eigen bedrijf.

 

Op de promotietextielen kunt u het bedrijfslogo of andere afbeeldingen laten afdrukken. Ook kunt u bij ons terecht voor borduursel.

 

U hebt de keuze uit vele merken, waaronder bekende merken als Dunlop en Slazenger. Kortom, de keuze is enorm en uw wensen staan voorop.

Online een offerte aanvragen voor uw promotieartikelen

CarpaBizzGifts is gespecialiseerd in het leveren van promotieartikelen en relatiegeschenken op maat, waaronder promotietextiel.

 

Wij willen graag aan uw specifieke wensen voldoen. U kunt hier onze een offerte aanvragen (selecteer de categorie ‘Textiel’) of een bestelling plaatsen in onze webshop.

Werkkleding als reclamebord.

Vooral bedrijven die buiten werken hebben een unieke kans om zich doorlopend te presenteren.

 


Met uniforme werkkleding heeft u wandelende reclameborden tot uw beschikking. Op de werkplek tonen uw medewerkers hun specifieke vakmanschap en uw professionele uitstraling. En dat kan voor passanten aanleiding zijn om naar uw bedrijfsactiviteiten te informeren.

 

De kans op een nieuwe klant is geboren.

De uitstraling van uw bedrijf of team is belangrijk.

  • Een uniform tenue met uw logo en in de juiste bedrijfskleuren.
  • Mooie sportjacks, poloshirts, T-shirts, bodywarmers en sweaters bedrukt of geborduurd.

MEER WETEN OVER PROMOTIEKLEDING?